Inför födelsedagsfest # 2

Hej!
I dag är det verkligen fullt ös medvetslös, håller nämligen på att förbereda inför den STORA festen som ska äga rum i kväll! Gick upp som vanligt vid klockan 9 för att käka frukost med min älskling efter det var det bara att köra i gång (det är trots allt 19 personer som kommer i kväll!)
Svärmor hade redan gjort grundbotten så det vara bara för mig att börja dekorera och till det hade vi silverkulor, färska jordgubbar, rosa jorgubbsströssel och grädde.





Efter tårtan var klar så var det att börja på huvudrätten nämligen chili con carne och till det blir det nybakat bröd och sallad. Allt tog sammanlagt 2,5 timmar att göra men nu är maten helt klar och nu återstår bara dukningen. Nu ska jag ut och gå sedan blir det festskrud som gäller.

Skål på er!


Födelsedagsfirande med min gubbe!

Hej hopp!
I går fyllde jag 26 år och jag blev rejält firad av Erik och hans familj! Vaknade vid halv åtta och kunde inte somna om eftersom jag kände på mig att nått skulle hända. Det är nästan som när man var barn och låtsades sova innan föräldrarna kom in med paket och tårta. Svärmor kom in runt niotiden med bukett, ljus, tårta och ja "keet" (dvs paket på mitt språk).
Fick något litet nu av svärmor (firar egentligen den 21 och den 22 April) men jag fick det jag ville ha! Har hittat köksverktyg i rosa som jag så järna ville ha, kommer passa till mitt förkläde med rosa muffins på! Jag var lite fundersam vad jag skulle få av min älskling då han sa att det är något jag ska ha på våran bröllopsdag. Blev jätteglad för väskan han gav mig så den ska jag ha på våran bröllopsdag! *Längtar*




Efter vi hade ätit tårta i godan ro så tyckte vi att det var dags för att dra oss lite till innan det var dags för en stadigare frukost.  Vi satt dessutom och spann lite på vad vi skulle hitta på denna mulna dag och vi bestämde oss för att åka ut på en roadtrip med en liten picknickkorg med god mat och något gott vin till.
Efter att vi åkt i en halvtimme (och sett några roliga skyltar)




så kom vi fram till en överskottslada där dom sålde lite roliga saker. Vi var verkligen ute på landet i en liten håla så truckerkepsarna som vi hittade för 30kr/st passade verkligen in!


Erik med sin keps "Sexinstruktör, oskulder gratis" och min med "ung och villig" på... :P

Innan vi begav oss mot det andra stället nämligen gränsbyggden så hann jag med en sista sak nämligen att sitta i deras gigantiska stol, yay!



Vi hittade en himla massa saker på detta stället! Måste bara dit när jag och Erik fått våran lägenhet för mer shopping! Vi hittade bl a dessa fina handdukar som vi skulle köpt men ej gjorde (blir nästa gång).



När vi lämnade köpcentrat så körde vi inom en matbutik och tog med oss grillade kycklingklubbor och potatissallad, mumms! Vi skulle dock tagit med oss en tallrik, fick äta kycklingen med händerna vilket för min del inte var en höjdare eftersom jag AVSKYR att bli kladdig om fingrarna...


De e gott med kyckling...



...även om de e sjukt kladdigt...



..och osmidigt att äta i en bil, men helt klart värt det!




Erik åt som vanligt sin matlåda med en god energidryck till <3



Det glada paret begav sig hemåt och avslutade dagen med skräckfilmsrace och massa myyyys! <3
Tack baby för att du gjorde min dag extra speciell!





Sicken cirkushunk!


I måndags var det cirkusdax, cirkusen brazil jack hade nämligen kommit till stan! Vi vänner samlades för en trevlig kväll i magins tecken och numren var rätt okey faktiskt. Det hela började med att vi lite smått skämtsamt diskuterade vad vi skulle göra ifall någon bad oss gå upp på scen. Som vanligt kommer rampljus-Erik fram och hävdar att han minsann lätt skulle gå upp! Man brukar säga att man ska vara försiktig med vad man önskar, i mitten av föreställningen så kom en av clownerna runt och hälsade på alla och strålkastaren fick Erik i fokus och rätt som det var så var han i manegen med clownerna. Numret var ju lagom skoj med, dom skulle nämligen använda min pojkvän som en levande måltavla under ett knivkastarnummer. Kombinationen clown + stora köksknivar brukar inte vara den bästa, tänkte lite hur skall detta nu sluta? :P
Se själva på videon nedan! 



Sicken tur att jag fick hem honom i ett stycke, ville inte att han skulle leva upp till sitt smeknamn "beefcake". Senare på kvällen så väntade en massagebänk, tända ljus och en härlig ryggmassage som jag ville ge min gubbe. I dag blir det tidig träning med styrkepass och lite crosstrainer som nervarv och bastu som avslut på passet.
Blogg ya all later!


Födelsedagsfest nummer 1!

Hej på er alla!
I helgen var jag hos min vän Pernilla som bor ca 1 mil från Gränna. Åkte ner på fredagen och hem på söndags eftermiddagen. Blev hämtad i Jönköping och åkte direkt och shoppade på A6 center där jag hittade en vääldigt fin (men lite liten) klänning, kan nog ha den när jag gått ner ytterligare 3 kg! ^^


Klänning med svarta hjärtan från H&M

Efter våran shoppingrunda så begav vi oss hem till "nilla" och käkade. Lördagen började med en tur till polkagrisarnas stad nämligen Gränna. Notan slutade på nästan 100 kronor (varav allt var polkagrisköp!?!)


Torp nära Gränna hamn

Senare på eftermiddagen så gick vi till stallet och hälsade på hennes häst, samt fick en snabblektion i hästmockning! Senare på kvällen begav vi oss ut på Karlssons salonger (http://www.karlssonssalonger.se/)
för att festa och dansa hela natten lång. Fångade vimmelfotografens uppmärksamhet inte en utan två gånger!
Kom hem runt klockan halv två på natten och stupade i säng. Blev ett lyckat Jönköpingsbesök! Slutet gott allting gott!







Pure romance

God kväll!
I eftermiddag fick jag agera frisör och "snagga" Erik. Vi avancerade det med en mohawk i mitten vilket blev riktigt snyggt!



Tyckte min man var ovanligt "het på gröten" i kväll då han tvunget ville att jag skulle skynda mig upp på rummet. Blev riktigt förvånad när jag öppnade dörren. Möttes av ett underbart sken av massvis med värmeljus och en uppställd massagebänk med en lapp på där det stod " 30 min massage för att jag älskar dig". Blev nästan tårögd när jag hittade lappen, tycker det var så sjukt gulligt gjort av honom. Det är det lilla extra som räknas i vardagen! Älskar dig pluttis!♥






En liten liten nyhet...

Hej igen!
Blir blogging nummer två i dag men ska fatta mig kort. :P
Har precis kommit hem från arbetsintervjun, känns bra och det var nog den trevligaste intervjun som jag någonsin varit på. Var en gruppintervju och sedan "redovisning" inför dom 17 andra (vilket var lite nervöst det ska jag inte sticka under stolen med).
Efteråt åkte jag och svärmor Ulla till ica maxi i Mellbystrand och "shoppade loss" lite. Hittade en übersnygg nyhet från Depend med ett lite klämkäckt namn nämligen -Bubblegum pink with silver sparkle (nummer 220). Kommer bli perfekt till min klänning som jag ska ha i helgen. =)



Hittade även ett fin förkläde med rosa muffins på från Milda, kommer passa bra i mitt och Eriks kök sedan.
Nu tror jag att jag fick med allt.
Blogg you later...




Peppar inför helgen!

Hello world!
Vaknade av att det ösregnade ute och var iskallt i rummet för pannan hade stannat. Tur att man har en varm och kelsjuk kille som kan värma en! <3
I dag står det träning och arbetsintervju på schemat sedan blir det tid över för film- och hockeytittande. Erik jobbar sent i kväll (22.30). Han ska nämligen gå på hockeymatchen Sverige-Tyskland i Halmstad vilket jag tycker är suuper unfair eftersom killen min inte äns gillar hockey och kommer troligtvis sitta och plugga under hela matchen! ^^
Fick tyvärr inte uppdraget i Jönköping, men gråter inte floder för det utan tar nya tag inför nästa uppdrag!

Laddar för fullt nu inför helgen, ska nämligen åka till Jönköping och fira min födelsedag med mina vänner! Kommer åka upp på fredagen och kommer hem på söndags eftermiddagen. Ska sova hos min polare Pernilla, blir väl att vi åker till Gränna och handlar hem en massa "grisar" och på lördag blir det utgång på Karlsson´s salonger. Har en känsla av att jag kommer att gå upp ca 1 kg denna helgen men det kommer helt klart vara värt det!
Har köpt en klänning för evenemanget, hittade denna vackra skapelse på H&M´s hemsida och var bara tvungen att ha den!



Det var allt för denna gången,
blogg you later!







 


Uppdatering!

Hej alla läsare!
Vi var i Göteborg nu i helgen och hälsade på min mamma, hon låg inne på sjukhuset pga att hon fått inre blödningar i buken. När jag fick reda på det så tror man självklart att det är något livshotande men enligt läkarna så läker det ut av sig själv så man får lita på deras ord helt enkelt. Vi fick helt enkelt fira min födelsedag på "sjukan", men det stoppade inte oss från att dela på en gigantisk smörgåstårta som vi käkade i godan ro. Dom hann dessutom med att sjunga lite för mig vilket var lagomt pinsamt! ^^

Ville komma med en liten uppdatering till er som följer min blogg att jag finns nu tillgänglig på Heartland Model Agency´s hemsida under rubriken " New faces" och "Halmstad". Följ bara länken så kommer man dit direkt
http://www.heartlandmodels.se/indexswebokamodell.htm.



I går bokade jag min plats i Vårruset i Halmstad, ska bli superskoj att få gå/jogga tillsammans med flera andra fanatiker! =D
I kväll ska jag testa på spinning igen ska bli otroligt roligt! Ska även få reda på i dag om jag blir kallad till en modevisning i Jönköping nu på Söndag, håller tummar och tår på att jag får det eftersom det verkar vara en stor möjlighet. Kommer att vara ca 2000 (!?!) personer som ser på en, vilket är i sig en utmaning som heter duga!
Det var allt för i dag,

Puss & snusk på er!
"Lillan"