Photo shoot # 1

Hej!

I söndags så var jag på min första photo shoot hos min agentur. Blev riktigt nöjd med bilderna, var lite nervös eftersom det var min första fotografering men det gick strålande!
Fick direktiven att ta med min 3 olika set kläder och komma osminkad.
Dom sa att jag kommer att finnas på agenturens hemsida inom 2 veckor, ni får hålla ögonen öppna!
http://heartlandmodels.se



Bilder från photo shooten


Har i skrivande stund kommit hem från träningen och precis ätit min middag. Har hittat en ny "kärlek" bland knäckebröden nämligen Wasas kanelknäcke med bara 60 kcal per skiva vilket gör den perfekt som ett mellanmål efter träning! =)


Älska kanel!


Nu blir det kel med gubben min! <3
Bajj bajj


"Lillan"

En vanlig Frisk(is) & Svettis dag!

Hej!

Förstår mig inte på detta väder! Ena dagen snöar det för fullt och är iskallt överallt för att sedan bli solsken, vårväder och så försvinner snön puts väck. Tycker att vädret kan bestämma sig snart och få hit våren för den är efterlängtad!
Runt 17-tiden i går så var vi på gymmet och jag skulle börja mitt fjärde gymvärdspass och detta i mina nya snygga friskis-kläder. Tog runt en timme att städa hela gymmet, sedan var det instruktörsledd träning som väntade. Tränade ben (vilket är det jobbigaste passet), kan meddela för er alla där ute att det känns dagen efter speciellt i gluteus max.



Jag den 19 Mars gymvärdar & tränar


När vi kom hem så gjorde vi mat tillsammans sedan avslutade vi kvällen med två olika filmer, den ena hette The running man och var en 80-tals action med Arnold Schwarzenegger. Den andra filmen vi såg var Blade 2 med Wesley Snipes, tycker båda filmerna var bra men väldigt olika varandra.

Ser fram emot i kväll då det blir att kolla på Big Brother utröstningen som står mellan Katerina och "Nicky". personligen tror jag att "Nicky" åker eftersom han inte tillför något längre. Det återstår bara att se!
Nu ska jag mysa ner mig i soffan med lite läsmaterial för att sedan dra till gymmet och basta.
Ha det!

"Lillan"


Daglig dos av verkligheten

Hej!

Denna dagen började med att jag vaknade ensam i sängen (i dag igen)!? Min kille var nämligen i skolan och hade lektion. Det var vackert väder och nästan 4 grader varmt men av någon anledning försvann det fina vädret och blev mulet och sedan nu i kväll snö! Nu undrar jag då vart det fina vårvädret tog vägen? Senare denna eftermiddag var jag på arbetsintervju, får besked om 2-3 veckor. Nu är det bara att hoppas på det bästa. I kväll ville jag unna mig en godispåse, blev en påse gott & blandat kola vilket kittlade dödsskönt i kistan. Problemet med att äta godis och sådana godsaker är att det inte är lika gott längre. Iom att jag kämpar för minsta gram så är det så sjukt svårt att bara äta hur mycket som helst, får helt enkelt hitta en ny nyttigare last. =)

I morgon bär det åter i väg till gymmet, älskar att jag har blivit mig själv igen. I och med att jag har ätit lite "fy-fy-saker" i kväll så blir det 30 minuter på crosstrainern i morgon samt lite rodd. Efteråt blir det självklart bastu!

Hörs snart igen, men tills dess ha det underbart!

"Lillan"

 


Melodifestivalen 2011

Hej!
I lördags var det melodifestivals finalen och vi var bjudna till "Dufvas" och Patricias place. Eric Saade vann med låten "popular". Här nedan kommer dom lovade bilderna på kvällens outfit!

"Lillan"


Lek med kamera!

Hej!
I går så lattjade jag och Erik lite med kameran. Blev en rad väldigt vackra bilder här nedan är några av dom.



I kväll ska vi till Patricia och "Dufva" och kolla på melodifestivalen, ska klä mig så schlager som jag bara kan. Inte var dag som man kollar på melodifestivalen! Kommer att lägga ut lite bilder efteråt.


"Lillis"

En vanlig regnig dag i lilla Hasslöv

Hej!
Fick min blogg fixad i går av min kille, blev supersnygg tycker jag!
Denna dagen började bra, har i dag gått ner ytterligare 3 hekto sedan jag bloggade sist! Annars har denna dagen varit lång, trist och grå! Har nämligen regnat hela dagen nonstop!
Jag och Erik tyckte att då får man minsann passa på så jag fick köra en sväng till Båstad (första körningen i regn) vilket var lite speciellt. Har i dag tränat ett tufft benpass med Erik i rollen som den "skrikande" personliga tränaren. Är dock inte alla som har en tränare som klämmer en på stjärten och ger ut kyssar som belöning så det jämnar ut sig. ;)

Min underbara pojkvän Erik i sitt rätta element! <3


Har precis ätit min goda lunch med kött och ris och ska nu sätta mig och söka lite fler jobb sedan blir det att nöjessurfa lite innan Big Brother börjar i kväll.

 

Peace, love & understanding

"Lillis"

 


Ett nytt liv?

Hej!
Det var ett tag sedan jag skrev på bloggen men har haft så mycket att göra. Jag har börjat ta tag i mitt liv nu ordentligt och det innebär bl a att börja idrotta igen. Har varit så otålig för jag har inte kommit i gång ordentligt innan men nu är det slut på det! Jag har även börjat med en diet som känns helt perfekt för mig. Det enda som jag måste kämpa extra hårt för är mitt sockersug. Jag har satt upp olika mål för mig själv och just nu ligger drömmålet på att gå ner 20 kg. Detta målet har jag helt självmant satt upp för jag vill må bättre, bli piggare och få bättre kondition.
Jag började denna resa den 23 februari och har i skrivande stund gått ner hela 2,6 kg vilket jag är riktigt nöjd med!
Jag och Erik satte oss ner och gjorde ett målschema/matschema samt ett träningschema.
Matschemat är väldigt enkelt, räknar kcal dvs kalorier, äter jag mindre kalorier och mat som mättar bättre än annan mat så håller jag mig mätt längre vilket betyder att jag risken för att småäta blir mindre.
Mina portioner i dag är större än vad dom var förr men är mycket nyttigare och har mindre kalorier.
Brukar använda grönsaker såsom broccoli och tomater då dessa "fyller ut" mättnaden utan behöva räkna kalorimängd.
Här nedan är det tre exempel på hur en lunch/middag enligt mitt matschema kan se ut! :)

Detta är tre exempel på hur en lunch/middag enligt mitt matschema kan se ut

Jag har även börjat röra mer på mig och detta i form av vanlig promenad till en början (går ca 4 km varje dag).
Har blivit gymvärd på friskis & svettis och får därför tränar där vilket innebär att jag har börjat haka på Erik när han ska till gymmet. När jag ska dit så går jag inte ut och går utan jag kör stenhård crosstrainer-träning på intervalläge i runt 10 minuter istället, kan säga att det gör susen för benen! ;)
Skulle vilja testa på afrikansk dans eller någon typ av boxingpass. Har hur mycket som helst som jag skulle vilja utmana mig själv i, vi får se vad det blir. =)

"Lillan"