1 år med världens bästa!

Amor vincit omnia!
I går firade jag och min underbara pojkvän 1 år tillsammans! Tänk va tiden går snabbt när man har roligt!
Dagen började med att jag fick frukosten serverad av min älskling som gjorde omelett och till det fick jag varm choklad med marsmallows i, mumms!


Jag och gubben vid frukostbordet

Lite kort därefter fick jag ett samtal att jag var tvungen att jobba i 7 timmar, vilket gjorde att våra planer fick ligga på vänt. Kan dock meddela att jag var lagom seg när Erik kom och hämtade mig efteråt. Vi åkte och åt en bit mat sedan begav vi oss mot Halmstad och vårat mysiga biobesök. =) 
Vi såg filmen Thor vilken var förvånandsvärt romantisk, trodde den skulle vara mer grabbig än vad den var. Efter bion så åkte vi till ett skogsparti strax utanför Halmstad där vi stannade till och så fick jag blunda och hålla för öronen medans han fixade till lite mys.
När jag öppnade ögonen så hade han tänt 2 st levande ljus, var sin powerking och en jordgubbspaj med vaniljsås till mig som vi avnjöt i varandras sällskap. Utanför så åskade det mysigt och vinden ven i träden bredvid oss vilket bara gjorde det ännu mer romantiskt!
När jag kom hem så väntade en stor bukett rosa rosor på mig med ett kort i.

Mina vackra rosor som jag fick!

Kvällen avslutades med mkt kel och pussar och kramar under täcket!

Älskar dig Erik, nu och för alltid <3 



I går och i dag hände det saker må ni tro...

Hej!
I dag har det varit en hektisk dag från början till slut! Började med att gå upp halv 7 i morse för att hinna duscha och göra mig i ordning för att övningsköra med Pilens körskola och min lärare Bo-Anders.
Gick igenom det sista vi hade kvar med fickparkering och backning runt gathörn och som avslut så fick jag köra efter anvisningar vilket var utmanande men väldigt roligt!
På hemvägen så ville jag bjuda svärmor på glass som tack för hjälpen med körandet så det begav sig mot "mackedonken" för en mcflurry.
När jag kom hem så slappade jag för att sedan dra vidare och jobba i några timmar i Ängelholm. Åkte och fixade ett nytt pass innan jag skulle börja jobba och efteråt fick jag och min svärmor fick för oss att vi visst förtjänade en till "gass" denna dagen, så vi köpte varsin glass och satte oss i hembygdsparken i Ängelholm.
Avslutade vårat besök med att Ulla envist sa att hon kunde låta som en kalkon, vilket hon kunde eftersom kalkonen svarade på hennes tilltal, sött eller vaddå? :)


En glad svärmor <3


Sann lycka! Nu e det bara gubben min som fattas!

I går var jag och Erik på loppis här i Hasslöv vilket händer ungefär 2 ggr om året så det var folk redan vid 11. Vi gjorde några fynd som är värda att skryta om så här kommer bildbevis på fynden!


Loppisfynd ala Hasslöv!

  • 4 st ljuslyktor från Sia 25 kr
  • Ölglas (till min fina gubbe och som texten avslöjar världens bästa älskare) 10 kr
  • Gammal "antik" ram 5 kr
  • Tacofat för dip och grönsaker 20 kr
I morgon firar jag och gubben min våran 1-årsdag tillsammans och detta ska firas med romantik heeela dagen! På kvällen så ska vi åka in till Halmstad och kolla på filmen Thor som går på bio, verkar suuperbra!
Hörs snart igen!


Den sista glassen?

Hej!
I dag är det en speciell dag! Enligt en arkitekt från USA så ska jorden gå under i dag. Det som är det fula är att det tvistas om vilken tid eftersom vissa påstår att han menar klockan 18.00 i Nya zeeland som sedan sakta men säkert då kommer att spridas till övriga länder i världen. Jag och Erik tog det säkra före det osäkra så vi drog till Halmstad för att (som många andra) shoppa-till-vi-droppade... trodde vi ja!
Vi avslutade dagen med en stor mjukglass (denna var dock lite slak) homnomnom!


Gott med glass!






Vårruset 2011



Nemen Hejsan, kul att du kikade in just i dag!
=)

Detta inlägg kommer överlag att vara bilder från vårruset. Vi hade inte tur med vädret för på väg dit så ösregnade det när vi var på motorvägen och detta gick sedan över till snö men efter en stund (när man hunnit bli genomvåt) så tittade solen fram och vi hade solsken när vi lämnade starten.
Tänkte berätta lite mer om loppet, vi var runt 6000 tjejer som deltog i 5 olika starter och det var allt i från springa snabbt till lunk men alla hade samma sträcka dvs 5 km. Jag valde att ta något mitt i mellan (har nämligen inte tränat löpning alls). Jag gick den första kilometern och sprang dom fyra sista och blev supernöjd över min tid på 34 minuter, inte illa va! ;) Efteråt fick man goodiebags och lite annat smått och gott. Passade även på att ta mig lite massage efteråt. Självklart så var min älskling med och hejjade på mig!
Puss på dig Erik! <3


Ösregn på väg till Halmstad




Springa i detta vädret, är du gó eller?




Men blev genast lite gladare när jag blev bjuden på malaco fiskar, mmmm....




Det hände en massa skoj, flera företag var där bl a Garnier och så var Peter Siepen där och intervjuade




Fick en goodiebag av tidningen Topphälsa




Garnier hade en tävling där det gick ut på att man fick tre bollar var
och kasta dom i dom gröna skålarna, den skål som bollen hamnade i det
priset fick man





Jag laddade med mitt bästa gameface, Snyggt va?!




Woohoo jag vann!



Som sagt det var lite folk...




Beger mig mot starten...



Hinner självklart med att posa lite för pojkvännen min!



Där gick starten...



Man fick mat vid mållinjen!


34 minuter senare......

Erik -Är inte det gumman som kommer?
Jajjamensan!


Käääämpa!




Bara liiiite kvar!



Loppat över jippie! Mot maten!




Tattaaa titta vad jag fick! Keeet! ^^



Och en segermuffins! Homnom...




Erik bjöd på jordgubbar vid mållinjen...
Ulrika -Ge tillbaka min gubbe din gubbe! :P



Efteråt fick jag massage, snacka om att det var behövligt!




Somnade nästan...



Efter den sköna massagen så gick vi runt och kollade runt lite.
Vi hann dessutom med att bjuda Peter Siepen på en gubbe vilket uppskattades mycket.


Det var allt för denna gången
ha det bra tills nästa gång och du om du läser bloggen,glöm ej bort att skriva en kommentar eller två, det uppskattas mycket! :)




Uppdatering av veckorna som gått!

Goddagens!
Mycket har hänt sedan jag bloggade sist, har bl a hunnit med att åka och besöka min pappa, firat min födelsedag med vännerna och sprungit vårruset!
Jag och Erik tog oss en tur till Kristianstad för att träffa min pappa. Vi hade tur med vädret då det var soligt och runt 20 grader varmt. Vi gjorde ett besök på naturum som ligger vackert inne i city. Kan beskriva det som ett stort utkikstorn fast med kaferia i (alltså inget för den höjdrädde). Efteråt så gick vi oss till en orientalisk restaurang som hette Rose Garden och jag kan verkligen rekomendera det stället! Erik slog rekord i hur mycket han någonsin ätit på en buffé (vilket är sjukt mycket!!) Man fick förrätt sedan huvudrätten var att man fick ta det man ville ha sedan så stekte kocken det framför en. Jag skulle aldrig berättat för Erik att desserten innehöll kombinationen mjukglassmaskin-friterad banan-friterade minibullar för han åt så han nästan kräktes. Kan meddela för er nyfikna att han hade gått upp 4 kg (!?) på en dag, smidigt älskling!


Erik utanför naturum



Jag och pappa


När vi kom hem så tog vi oss en lång promenad, här nedan är någon bild på det med!









Vårruset-inlägget+bilder kommer senare!

Puss


Legat på latsidan!

Halloj på er alla!
Jag har inte bloggat nu på ett tag men kommer i morgon att uppdatera er med bilder och text med allt som hänt.
Nu blir det sängen för denna trötta springtös,
Godnatt!